DESPRE NOI

Cine suntem?

Oferim programe standard de curatenie, dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in timpul programului de lucru, dar putem lucra si inainte sau dupa terminarea programului.
Fiecare activitate de curatenie prestata de NICO CLEANING implica planificare si organizare, asigurarea unor servicii de calitate, respectarea termenelor – limita si ofera solutii eficiente, anticipând orice posibila situatie de criza.

Misiune

Dorim sa fim una din cele mai bune firme de curatenie la care ati apelat vreodata. Ne straduim din rasputeri sa ne imbunatatim continuu, sa invatam ceva nou la fiecare curatenie la care participam, sa gasim solutii la problemele legate de curatenie, toate acestea spre multumirea dumneavoastra.

Servicii rapide

Majoritatea contractelor noastre au termeni bine stabiliti si se bazeaza pe sedinte fixate de comun acord, putem oricand sa ne indepartam de la aceasta teorie si sa raspundem prompt unor solicitari urgente. Tot mai multi clienti doresc servicii de curatenie profesionale in Bucuresti, realizate la cele mai inalte standarde si intr-o perioada cat mai scurta de timp. NICO CLEANING este partenerul dvs. de incredere, fiind o firma de curatenie in Bucuresti cu interventie rapida la orice solicitare.

Preturi curatenie

Pentru a va ajuta in configurarea serviciului potrivit, va sugeram sa ne solicitati o oferta in care sa ne descrieti tipul de curatenie dorit si detalii relevante asupra spatiului, sau ne puteti invita pentru a viziona spatiul si va avansam oferta exact pentru nevoile dumneavoastra.
Cauti servicii
de curatenie?

Apeleaza la un reprezentant de-al nostru pentru ati oferi toate detaliile.


0766.41.42.27CONTACT